Dunaharaszti Polgárok Vállalkozói Egyesülete

 

Rólunk

Dunaharaszti Polgárok Vállalkozói Egyesülete

2330 Dunaharaszti, Honvéd utca 31.

A világon mindig, mindenütt vannak emberek, közösségek, intézmények, akiknek „pont abban a szent pillanatban” támad valamilyen sürgősen megoldandó problémájuk, feladatuk! Sürget az idő is és ráadásul nincs a közelben senki „megbízható jóismerős”, akihez hirtelen fordulhatnánk! És ez így együtt már maga a komoly GOND! A megnyugtató, azaz hosszú távon is biztos megoldásban jól jönne egy „segítő kéz”, aki a minőség és a garancia gondűző érzését is kínálja a lehetséges „jó vásár” mellé. Egyesületünk megalapítóit pontosan ennek a „rásegítő szakmai többletértéknek” a szűkebb pátriánkban (is) érezhető hiánya, ill. e hiány pótlásának szándéka vezérelte, amikor a szervezet megalakításáról baráti-szakmai körökben előbb csupán beszélgetni kezdtek, majd némi együtt gondolkodást követően határozottan döntöttek a DPVE életre hívásáról.

Egyesületünk tagjai különböző vállalkozásokat képviselnek, az üzleti-gazdasági élet minden területéről. Ugyanakkor a DPVE  -egy nagyobb erőt és védelmet jelentő „ernyőintézményként”-  képviseli tagjait a „külpiacok”, megrendelő-partnerek, állami-, önkormányzati- és civil szervezetek, valamint privát üzleti vállalkozások és magánszemélyek felé is.

A Dunaharaszti Polgárok Vállalkozói Egyesülete érdekvédelmi és érdekképviseleti szervezet.

Azonos értékrendet valló, homogén egységbe tömöríti a közös fellépést komolyan gondoló,felelős vállalkozásokat az üzleti szféra és a lakosság minőségi kiszolgálása érdekében.Fontos aláhúzni, hogy az önkéntesség és a kölcsönös bizalom alapján működik: az egyesületi tagság senki számára nem kötelező, azonban vállalása komoly elkötelezettség egy „közös ügy” mellett, azaz komoly kötelezettségekkel jár! Egymást és partnereinket tiszteljük meg azzal, hogy egymásért „tartjuk a hátunkat”: aki a tagjaink sorába lép, ”saját bőrén” felül felelősséget vállal a többi tag szakmai-emberi megbízhatóságáért is! Viszonzásul a többiek őérte is mindig „tűzbe teszik a kezüket”! Az egyesületi tagság tehát olyan „közösségi referencia”, amely a közösség szakmai erejénél fogva új, magasabb szintre emeli a tagok piaci esélyeit. A DPVE nagyobb horderejű projektekben, ügyekben is komolyan veendő és vehető partner: ez a helyi vállalkozások együttes továbbfejlődésének záloga!

Ugyanakkor egyesületünk a Megrendelőkért is létezik! Segítséget nyújt a lakosság, a fogyasztók számára, a megfelelő szakember és szolgáltatás kiválasztásában. Biztosítékot jelent a munkák és szolgáltatások minőségben és határidőben történő elvégzésére.

Hisszük, valljuk és tudjuk, hogy ezekkel a célokkal összességében településünk, Dunaharaszti, épülését, szépülését, állandó fejlődését és az itt élő emberek jólétét, jó közérzetét szolgáljuk!

Üdvözöljük honlapunkon és szeretettel várjuk jelentkezését!